Kristianstads TeaterKristianstads teater är en av landets äldsta som fortfarande är i bruk. Axel Anderberg är den fantastiska arkitekten till denna vita träbyggnaden i jugendstil, som bland annat även ritat Kungliga Teatern och Oscarsteatern i Stockholm. Salongen går i rött, grönt och guld med två balkonger, 362 sittplatser och plafondmålningar med mytologiska motiv av Nils Asplund. Teatern fungerar som gästspel teater med bland annat årligt återkommande musikaluppsättningar, av bland andra Emil Sigfridssons sällskap, Riksteatern, konserter med mera.

Mat på Teaterbaren i samband med Teater


Teaterbaren är det perfekta stället att mötas upp innan och efter en föreställning. Kombinationen av den fantastiska lokalen och terrassen gör stället det bästa i hela Skåne att njuta av en måltid! Teaterbaren tillhandahåller en utsökt teatermeny till större grupper.

Kylda drycker, alkohol, tilltugg och snacks vid föreställning


Teaterbarens bar i Foajén erbjuder lättare snacks, tilltugg samt alkoholhaltiga dryck vid föreställning på Teatern som innehåller paus. Dock kan det bli hög belastning i baren – därför är det välkommet att förboka er pausbeställning. Du kan beställa i baren direkt när du kommer till teatern så slipper du kö. Innehåller föreställningen paus står det du beställt framdukat lagom till denna.

Galleri

Gör en bokningsförfrågan

Har du några frågor? Skriv till oss så svarar vi så fort vi kan.


Leave this empty:

Kontaktuppgifter

info@teaterbaren.se Västra Boulevarden 20, Tivoliparken, 291 32 Kristianstad